top of page

Τα νέα μας

Ανακάλυψε τα βιολογικά προιόντα


Κάθε μαμά αναζητά το καλύτερο για το παιδί της.

Εχουν όλο και μεγαλύτερη επιτυχία τα φυσικά και τα βιολογικά προϊόντα.

Η διατροφή του μωρού σου είναι πολύ σημαντική για τη σωστή και υγιή ανάπτυξή του: η αγάπη και ο χρόνος που αφιερώνεις για να ετοιμάσεις το φαγητό του είναι απαραίτητα για την ανάπτυξή του, αλλά και τα τρόφιμα που χρησιμοποιείς είναι εξίσου σημαντικά.

Ενώ, από τη μια, είναι αλήθεια ότι χρησιμοποιώντας φρέσκα προϊόντα και μαγειρεύοντάς τα εσύ η ίδια ελέγχεις τι τρώει το μωρό σου, συχνά, από την άλλη, δεν γνωρίζεις την προέλευσή τους και τις ουσίες που χρησιμοποιούνται για την καλλιέργεια τους ή την ανάπτυξή τους.

Για να έχεις εγγυήσεις για την ασφάλεια του φαγητού του, μπορείς να επιλέξειςτα βιολογικά προϊόντα, μετά τον απογαλακτισμό.

Σε συνεχή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, η αγορά βιολογικών προϊόντων οφείλει την επιτυχία της στον τρόπο ζωής που έχουμε υιοθετήσει στις πόλεις: αφού πέρασε η μόδα των έτοιμων γευμάτων και τωνtakeaways, ο κόσμος ανακαλύπτει και πάλι την ικανοποίηση που προσφέρει η υγιεινή διατροφή και θέλει να γνωρίζει την προέλευση και τον τρόπο παραγωγής των τροφών που καταναλώνει. Ειδικά όταν πρόκειται για το φαγητό του μωρού σου!

Στις βιολογικές καλλιέργειες χρησιμοποιούνται μόνο φυσικά λιπάσματα, αποκλείοντας έτσι τις χημικές ουσίες, καθώς και τα συντηρητικά και τις τεχνητές χρωστικές ουσίες. Κάθε κρίκος στην αλυσίδα παραγωγής των βιολογικών τροφίμων έχει σχεδιαστεί για να διατηρήσει και, όπου είναι δυνατόν, να αυξήσει την ποικιλία των φυτών και των ζώων. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στα ζώα: το καλό φαγητό, η καλή διαβίωση και η καλή υγεία αποτελούν βασικούς στόχους στα βιολογικά αγροκτήματα. Σε περίπτωση ασθένειας, επιτρέπονται μόνον τα ομοιοπαθητικά προϊόντα.

Τα συστήματα βιολογικής καλλιέργειας είναι τα μόνα που ελέγχονται σύμφωνα μετην ευρωπαϊκή και την εθνική νομοθεσία. Για να τα αναγνωρίσεις, έλεγξε τις ετικέτες και τα εμπορικά σήματα βιολογικής πιστοποίησης.


Προτεινόμενες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Ακολουθείστε μας
  • Grey Facebook Icon
bottom of page